ЗАКАРПАТСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА
ПАЛАТА


Ваш УСПІХ - наш УСПІХ!
 
На головну   Зворотній зв`язок   Карта сайту  
 
        

Запрошуємо Вас взяти участь у форумі "Перехід на органічне виробництво: переваги для українських підприємств харчової та аграрної продукції" для виробників харчових та аграрних продуктів.
Мета форуму: просування та популяризація органічного виробництва серед вже діючих виробників харчових та аграрних продуктів, які не мають маркування "органічні" та планують переходити на органічне виробництво або випускати органічну продукцію. Також форум буде цікавий для всіх виробників харчової та аграрної продукції з метою отримання детальної інформації про стан ринку органічної продукції в Україні та країнах, у які здійснюється експорт органічної продукції.
Iнформусмо Вас про те, що 24-26 жовтня 2021 р. у мiстi Ташкент вiдбудеться важливий сiльськогосподарський захiд Узбекистану - «UzAgroExpo».
«UzAgroExpo» с найбiльшим сiльськогосподарським заходом осiннього сезону Узбекистану. Учасники виставки «UzAgroExpo» - це пiдприсмства i органiзацй, що спецiалiзуються на виробництвi та продажу сучасноi' сiльскогосподарської технiки та запасних частин, обладнання, технологiй i матерiалiв для рослинництва, тваринництва, ветеринарii, переробки, транспортування та зберiгання продукцiї рослинництва i тваринництва.
Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата засвідчує Вам свою повагу та повідомляє, що в період з 29 вересня по 02 жовтня 2021 року у місті Кропивницькому відбудеться IX Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «АгроЕкспо-2021»
Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО - 2021» - це головне місце зустрічі фахівців нафтогазової галузі. Учасники, що представляють весь спектр своєї продукції, та відвідувачі, що мають за мету вирішення своїх виробничих задач, отримують необмежені можливості до взаємодії та комунікації, що сприяє розширенню бізнесу обох сторін. Іншою перевагою участі у виставці є підтримання контакту з постійними клієнтами та інтерес не тільки цільової групи відвідувачів, а й ЗМІ, державних структур.
БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ «УКРАЇНА – БРАЗИЛІЯ: МОЖЛИВОСТІ СПІВПРАЦІ, ІНСТРУМЕНТИ СПІВРОБІТНИЦТВА З ФЕДЕРАТИВНОЮ РЕСПУБЛІКОЮ БРАЗИЛІЯ»
15 вер 2021 15:00-17:00
Ключова виставкова подія в Україні, за якою затвердилася репутація найавторитетнішого галузевого заходу для усіх учасників житлово‑комунальної сфери.
Щорічно керівники органів державної та виконавчої влади, лідери галузі, професійна бізнес‑спільнота, науковці, інвестори та експерти з країн ближнього і дальнього зарубіжжя вирішують завдання, що стоять перед галуззю та розробляють ефективні механізми співробітництва.
19 - 21 жовтня 2021

Запрошуємо до участі!
МІЖНАРОДНИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ «5Е»
Енергетика | Електротехніка | Енергоефективність | Екологія | Енергоресурси

Контакти Організатора:
т/ф: (+38044) 201-11-57, 206-87-96
e-mail: lyudmila@iec-expo.com.ua
www.iec-expo.com.ua
Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр
м. Київ, Броварський проспект, 15
станція метро «Лівобережна»
Словацька Коопераційна Біржа Братислава 2021 буде проходити під егідою Міністерства
Економіки Словацької Республіки та у співпраці з великими і важливими партнерами
    Робоча зустріч з Послом Королівства Таїланд в Республіці Польща та Україні
Реєстрація - https://forms.gle/jpq5sYPzXpd8upSm8
    8 вересня 2021 року о 12:00 в ТПП України (к. 401, 4-ий поверх) відбудеться робоча зустріч з Послом Королівства Таїланд в Республіці Польща та Україні за сумісництвом та представниками Комерційного відділу Посольства.
В рамках проведення зустрічі будуть обговорені найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-таїландського економічного співробітництва.
    Зі сторони Посольства Королівства Таїланд в Республіці Польща та Україні за сумісництвом в заході будуть брати участь Посол Королівства Таїланд в Республіці Польща та Україні за сумісництвом пан Четапан Максампхан та радник з питань комерційної діяльності.
Реєстрація триває до 6-ого вересня включно.
    За додатковою інформацією звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України, контактна особа Анна Любима (тел.: +380955466509, +38 (044) 461-98-08, e-mail: ast-ier@ucci.org.ua).
  Шановні партнери, друзі, колеги та усі ті, хто пов'язаний з аграрним сектором України!
Раді запросити вас на нову масштабну подію українського АПК - виставку «АГРО-Вінниця»!
  Виставка проходитиме з 7 по 9 вересня за підтримки Вінницької міської ради та Вінницької обласної ради. У події візьме участь близько 200 українських виробників та дилерів сучасної сільськогосподарської техніки. Виставкова площа - 24 000 м2.
  Учасники презентуватимуть нову техніку та устаткування не лише на стендах, а й в справжніх польових умовах за допомогою демо-показів. Лише під час виставки техніку можна буде придбати за спеціальними комерційними пропозиціями.
  “АГРО-Вінниця” - це зустріч ключових учасників агропромислового ринку та нові можливості для розвитку локального і національного бізнесу.
Місце проведення: територія аеропорту “Вінниця”.
Більше деталей на сайті https://agroexpo.vn.ua/
+38 (044) 529-11-45
  Згiдно установленої практики, ТПП України органiзуе робочу зустрiч дiлових кiл з новопризначеним Послом України в Республiцi Iндонезiя В. Гамянiним перед його вiдбуттям до країни призначения.
  В разi заiнтересованостi участi в заходi, просимо надiслати запитання та пропозицiї до п. Гамянiна на електронну адресу: vk-zed@ucci.org.ua.
  Проведения заходу планується в кiнцi серпня - на початку вересня (точну дату та час буде оприлюднено на сайтi ТПП України).
  ПIБ та контакти учасникiв просимо передавати на електронну адресу bvi­sem@ucci.org.ua. Пiсля пiдтвердження буде надано посилания на пiдключения до заходу Zoom.
З 12 по 17 вересня 2021 р. ТПП України за підтримки Посольства Киргизької Республіки в Україні організовує діловий візит українських підприємців   до КИРГИЗЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ.
  Протягом перебування в Киргизстані члени бізнесової делегації візьмуть участь в українсько-киргизькому бізнес-форумі, В2В зустрічах, відвідають киргизькі підприємства. Окрім цього, членам бізнесовою делегації буде запропонована незабутня екскурсія до гірського регіону озера Іссик-Куль.
  ТПП України запрошує долучитися до складу ділової делегації українським підприємствам, представникам виробничих та торговельних компаній.                                                                           Киргизька сторона цікавиться такими напрямами співробітництва: сільське господарство (постачання зернових, олії, масла), альтернативна/вітрова енергетика, IT технології, садівництво, бджільництво, легка промисловість, туризм, автомобілебудування (збирання). Основна увага була окреслена щодо експорту в КР фруктів та ягід, оскільки валову частку економіки займає виробництво джемів/варення .
Основні статті Українського експорту – фармацевтика, готова продукція із зерна, цукор та кондитерські вироби, м'ясо та їстівні субпродукти, какао та продукти з нього, папір та картон.
  Основні статті Українського імпорту – їстівні плоди та горіхи, текстиль, продукти неорганічної хімії, машини.
В м. Бішкек розміщене одне з найбільших підприємств по виготовленню бавовняного волокна!

√ Орієнтовна вартість участі ≈ 1.300 $

У вартість включено:
- авіа переліт Київ-Бішкек-Київ
- внутрішні трансфери
- проживання
- екскурсія
- медична страховка Covid-19
- тест на Covid-19 для зворотного вильоту

Щодо детальної інформації щодо умов та вартості участі звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України – Ольга Сухенко (+38067 230-90-38, +38 044 461-98-07, oas-ier@ucci.org.ua),
06.07.2021 року відбулась зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Хорватії Аніци Джамич в Закарпатську область в рамках якої було проведено ділову зустріч в Закарпатській торгового промисловій палаті.
Шановні виробники органічних продуктів харчування,

Запрошуємо Вас взяти участь в міжнародній онлайн події Ukrainian Organic Export Days, що проходитеме в період з 20 вересня по 1 жовтня 2021 року.

Ukrainian Organic Export Days - це масштабний онлайн проєкт, покликаний представити органічний потенціал України міжнародній спільноті, налагодити співпрацю між українськими органічними виробниками та потенційними партнерами за кордоном шляхом проведення В2В зустрічей. Проєкт також націлений на розвиток експортних компетенцій органічних виробників і промоцію органічного виробництва в Україні.

Проєкт реалізує Офіс з розвитку підприємництва та експорту України спільно з Асоціацією "Ягідництво України".
Контактна особа: Юлія Котова Радник Директора "Офісу з просування експорту"
jkotova@epo.org.ua
Запрошуємо взяти участь у Форумі інноваційних виробництв, що проходитиме 17 червня 2021 року на території Індустріального парку «Біла Церква».
Мета форуму - розвиток виробничих підприємств в Україні шляхом доступу до інновацій, індустріальних парків, акселераторів, інвестиційних та партнерських програм.

Головні теми:
Промислова стратегія України і сучасні виклики
Made in Ukraine на глобальних ринках
Індустріальні парки як драйвери економічного росту
Діджиталізація виробництв
Гроші для розвитку: джерела, умови, ризики
Ефективне виробництво
Нові бізнес-стратегії у новій економіці

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJl0Ojqhf0i9vkuo8x_GBtPIW3y3OJ2UD5Sj74WR3_GGOX-w/viewform?bulk_email_rid=281&bpmtrackid=6&bpmreplica=0&contactId=6e52bcaa-7bf3-41ca-afab-a1b493a1981b&bulkEmailRecipientId=01467d77-9cf6-4be2-9d08-5c111ffa8de6
8 червня 2021 року в приміщенні ТПП України (вул. Велика Житомирська, 33, конференц-зала «Колізей», 4 поверх) відбудеться Українсько-Киргизький аграрний-форум.
      Киргизька сторона виявила зацікавленість у співробітництві в таких сферах, як: сільське господарство (зернові культури, рослинна олій, борошно), садівництво, бджільництво, харчова продукція ( кондитерські технології) інвестиції.
      Програма заходу передбачає пленарну частину, а також двосторонні B2B зустрічі між компаніями.

Початок заходу – о 10:00, реєстрація – з 9:30.
Вартість участі у форумі – 480 грн (включаючи ПДВ).
Термін реєстрації до 12:00 години 7 червня 2021 року.
Список представників Киргизької делегації буде розміщено на сайті найближчим часом.

    За додатковою інформацією звертайтесь до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України за тел.: (044) 461-98-07, конт.особа Ольга Сухенко, Юлія Єгорова,ел. поштою:   oas-ier@ucci.org.ua.
Торгово-промислова палата України запрошує українських бізнесменів та інвесторів долучитися до онлайн-формума Україна-Ефіопія
Посольство Шрі-Ланки в Анкарі запрошує українських бізнесменів та інвесторів долучитися до інвестиційного форуму в онлайн-форматі «Шрі-Ланка – наступна гавань економічного зростання в Азії», який відбудеться з 7 по 9 червня 2021 року і буде присвячений інвестиційним можливостям у Шрі-Ланці.
Запрошуємо Вас до участі в роботі ЄДИНОЇ в Україні
спеціалізованої виставки по переробці полімерів PlastExpoUA - 2021, яка відбудеться 15–18 червня 2021 року
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь в онлайн діловій зустрічі «МІЖНАРОДНІ КОНТАКТНІ ДНІ», що проходитиме 28 травня 2021 року по тематиці «Металообробка; виготовлення та спільне виробництво металовиробів; торгівля металопродукцією».
На попередніх зустрічах підприємцями досягнуто домовленості про співпрацю, укладені контракти по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню сумісного виробництва.
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.
В разі зацікавленості щодо участі просимо направити на адресу Закарпатської ТПП заповнену заявку на участь (інформаційний лист дивись за посиланням).
Контактний телефон: (+380312) 669462
e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович

 Назад    1    ...    4     5     6     7     8    ...    280    Вперед 














 
Наша адреса :

88015, м. Ужгород,
вул. Грушевського, 62
тел. (0312) 66-94-50, 66-94-55.
тел./факс (0312) 66-94-60, 66-94-74
E-mail:
   
Інвестиційні проекти  
Інтернет-виставка  
Як стати членом ТПП ?  
Контакти  
 
© ZTTP. All Rights Reserved.      Created by: CrafIT.com
Відвідувачів: сьогодні - 181 всього - 1784597