ЗАКАРПАТСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА
ПАЛАТА


Ваш УСПІХ - наш УСПІХ!
 
На головну   Зворотній зв`язок   Карта сайту  
 
        

Запрошуємо до участі у серії з трьох практичних коучинг-вебінарів «Можливості побудови успішного бізнесу з ЕС (Болгарія) – як перетворити перешкоди на можливості», що відбудуться 9-11 березня 2021р. (11:00-12:30) під патронатом Палати Адвокатів м. Софія (САК) за підтримки Торгово-промислової палати України.
11 березня 2021 о 10:00 відбудеться Українсько-афганська ділова зустріч та переговори в рамках візиту в Україну афганської делегації на чолі з Міністром промисловості та торгівлі Ісламської Республіки Афганістан Н. Гор’яні для участі у Другому засіданні Українсько-афганської Спільної міжурядової комісії з торговельно-економічного співробітництва.
18 березня об 11:00 відбудеться Онлайн-бізнес-конференція : «Україна-Єгипет: перспективні сфери взаємодії» за участю українських і єгипетських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП обох країн,профільних асоціацій і ділових кіл України та Єгипту. Захід організовується у співпраці з Федерацією єгипетських торгово-промислових палат.
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь в онлайн діловій зустрічі «МІЖНАРОДНІ КОНТАКТНІ ДНІ», що проходитиме 26 лютого 2021 року по тематиці «Сільгосптехніка та обладнання, посівні матеріали, добрива та засоби захисту рослин; обладнання та технології для харчової промисловості; виготовлення продуктів харчування; упаковка та пакувальна техніка».
На попередніх зустрічах підприємцями досягнуто домовленості про співпрацю, укладені контракти по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню сумісного виробництва.
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.
В разі зацікавленості щодо участі просимо направити на адресу Закарпатської ТПП заповнену заявку на участь (інформаційний лист дивись за посиланням).
Контактний телефон: (+380312) 669462
e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Запрошення на семінар з питань проведення енергетичного огляду на підприємстві
Шановні пані та Панове!

Відділ з питань економіки Посольства Угорщини в Україні засвідчує Вам свою повагу і повідомляє про нещодавно виявлений шахрайський сайт https://www.bluecastkft.com/ який використовуючи назву існуючої угорської компанії пропонує захисні медичні засоби. Справжня компанія „Bluecast Kft” займається виключно IT системами, і вже подала письмову заяву до поліції Угорщини по факту шахрайських дій і також постарається знайти постачальника послуг, який надає хостинг для шахрайського сайту, щоб його відключити.

Інформуємо та попереджаємо також про те, що фактично жодна діюча угорська компанія не підтримує свій веб-сайт виключно англійською мовою, у 99% повинна бути і угорська версія сайту, тому у жодному випадку не радимо вести справу з виключно англомовними угорськими компаніями до перевірки їх реєстрації!
Календар виставок на 2021 рік.

Виставковий центр „HUNGEXPO” (м. Будапешт, Угорщина).
Закарпатська ТПП пропонує розглянути ділові пропозиції угорських фірм, які отримані від Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород.
1. ПрАТ «Грапе Солутіонс» (Grape Solutions) - інформація в додатку.
2. Компанія «SignAll» - інформація в додатку.

Більш детальна інформація за наступними контактами: exib@tpp.uzhgorod.ua   тел. +380312 669462. Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Торгово-промислова палата України запрошує закарпатський бізнес долучитися до онлайн-конференції, яка відбудеться за участі   українських та марокканських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва палат країн, а також ділових кіл.
Шановний Партнере!
Пропонуємо до Вашої уваги першу онлайн виставку автоіндустрії в Угорщині.
Дата проведення: 14-17 липня 2020 р.
Місце проведення: онлайн.
Вебінари про можливості та перспективи розвитку мікробізнесу в Україні та програми допомоги від Європейського Союзу для мікропідприємництва
«Україна – Білорусь: економічне співробітництво в час глобальних викликів»
ШТРИХОВЕ КОДУВАННЯ:     Шановні Партнери!
      Представництво Асоціації «ДжіЕс1-Україна» при Закарпатській торгово-промисловій палаті працює в звичайному режимі.
      Підприємства   можуть   оформляти   вступ   в   Асоціацію   та   подавати   заявки   на   присвоєння номерів GS1.
      Ви можете звертатись в робочі дні з 08:00 до 17:00 за телефонним номером (0312) 66-94-62, або електронною адресою: zez_tpp@tpp.uzhgorod.ua  
          Сектор перекладів Закарпатської ТПП спеціалізується на виконанні перекладів по різним тематикам різної складності.
                На період карантину ми продовжуємо працювати та виконуємо переклади безперебійно. У вартість входить засвідчення перекладу.
                Звертайтесь до нас за наступними контактами:
Телефон: 0312 669461
Електронна адреса: translate@tpp.uzhgorod.ua  
FAQ: ЯКІ НАЙПОШИРЕНІШІ ЗВЕРНЕННЯ ДО ТПП У ЗВ’ЯЗКУ З ФОРС-МАЖОРОМ
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь у Міжнародних контактних днях по тематиці «Сільгосптехніка та обладнання, посівні матеріали, добрива та засоби захисту рослин; обладнання та технології для харчової промисловості; виготовлення продуктів харчування; упаковка та пакувальна техніка.», які проходитимуть 20-21 лютого 2020 р. в м. Ужгороді.
    На попередніх зустрічах підприємцями досягнуто домовленості про співпрацю, укладені контракти по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню сумісного виробництва.
    Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.
В разі зацікавленості щодо участі просимо направити на адресу Закарпатської ТПП заповнену заявку на участь.
Контактний телефон: (0312) 669462
e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Закарпатська торгово-промислова палата інформує зацікавлених підприємств про те, що в організації Фонду розвитку підприємництва області Саболч-Сатмар-Берег «ПРІМОМ» (Угорщина) 05 лютого 2020 року в м. Будапешті в рамках Міжнародної виставки продуктів харчування «SIRHA-2020» проходитиме міжнародна ділова зустріч. На заході надається можливість встановити нові ділові відносини з іноземним компаніями для розвитку вашого бізнесу.
Тематичні напрямки:
• Продукти харчування, сировина.
• Напої.
• Кухонне обладнання.
• Послуги, нові технології.
• Засоби гігієни, обладнання.
• Машини та обладнання для харчової промисловості.
• Органічні продукти тощо.
Більш детальна інформація за наступними контактами: exib@tpp.uzhgorod.ua   тел. +380312 669462.
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас відвідати найбільшу сільськогосподарську виставку Угорщини «Агро+Машекспо 2020», яка проходитиме 21-23 січня 2020 р. в м. Будапешті (Угорщина).
Додаток: інформаційний лист про відвідання виставки.

В разі зацікавленості просимо надіслати на нашу адресу заповнену заявку (в додатку).

Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
Начальник управління ЗЕЗ Закарпатської ТПП

Контактні телефони (0312) 669462, exib@tpp.uzhgorod.ua
Закарпатська торгово-промислова палата інформує, що в організації Консульства Угорщини в Берегові 12 вересня 2019 р. проводиться конференція «Виноробство та винний туризм в Угорщині: виграшне поєднання вина та туризму».
Цілю заходу є передача угорського досвіду та ноу-хау у виноробстві, підкреслюючи зв’язок вина та туризму та потенціал, який знаходиться у їх поєднанні.
Винний туризм на Закарпатті знаходиться у зародковому стані, тому досвід угорських виноробів були б корисними для розвитку цього напрямку.
На конференцію запрошені провідні винороби Угорщини, представники Угорського туристичного агентства, національної ради виноробних регіонів, асоціації Сомельє.
Програма складається із двох частин: конференції і дегустації вин.

Про Вашу участь   просимо повідомити до 18 серпня за наступними контактами:
- Консульство Угорщини в Берегові: alexandra.csizmadia@mfa.gov.hu
- Закарпатська торгово-промислова палата: exib@tpp.uzhgorod.ua

Участь у конференції є безкоштовним але потребує попередньої реєстрації.
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас відвідати міжнародну зустріч бізнесменів і конференцію Open4Business, за організацією Торгово-промислової палати Печ-Бараня, Ірландсько-Угорської бізнес-асоціації та Південно-Задунайським офісом Enterprise Europe Network. Яка проходитиме 3-4 жовтня 2019 року вже у четвертий раз в угорському місті Печ
Шановні Пані та Панове !

Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас відвідати ХXVIIІ Міжнародну сільськогосподарську виставку "FARMER-EXPO" та взяти участь у міжнародній угорсько-українській діловій зустрічі, яка проходитиме у м. Дебрецен (Угорщина) 15-17 серпня 2019 р.

Виставка "FARMER-EXPO" проводиться щорічно і є однією з найбільших в Угорщині. Учасники мають можливість безпосередньо підписати протоколи намірів про співпрацю, укласти угоди на поставку або придбання продукції, домовитись про сумісну діяльність.

Контактні телефони: (0312) 669462

Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович

exib@tpp.uzhgorod.ua

 Назад    1    ...    6     7     8     9     10    ...    280    Вперед 














 
Наша адреса :

88015, м. Ужгород,
вул. Грушевського, 62
тел. (0312) 66-94-50, 66-94-55.
тел./факс (0312) 66-94-60, 66-94-74
E-mail:
   
Інвестиційні проекти  
Інтернет-виставка  
Як стати членом ТПП ?  
Контакти  
 
© ZTTP. All Rights Reserved.      Created by: CrafIT.com
Відвідувачів: сьогодні - 9 всього - 1784425