ЗАКАРПАТСЬКА
ТОРГОВО-ПРОМИСЛОВА
ПАЛАТА


Ваш УСПІХ - наш УСПІХ!
 
На головну   Зворотній зв`язок   Карта сайту  
 
        

  Міністерство фінансів України та Комітет підприємців з податкових питань ТПП України, за підтримкою заступниці Міністра фінансів України пані Світлани Воробей, інформаційний партнер CROWE Запрошують Вас на серію круглих столів: "Презентації Узагальнюючих податкових консультацій з питань трансфертного оподаткування"

31 травня 2021 року об 11:00 відбудеться онлайн бізнес-конференція за участю українських і іспанських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП України та ТПП Малаги, ділових кіл України та Іспанії.

Захід організовується у співпраці з Асоціації торгівлі зерновими та олійними культурами Іспанії (LaAsociacióndeComerciodeCerealesyOleaginosasdeEspaña). Посольством України в Королівстві Іспанії, Міністерством закордонних справ України, Радою Експортерів та інвесторів України, Міністерством економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України.
  Торгово-промислова палата України засвідчує Вам свою повагу та інформує, що 27 травня 2021 року на платформі ZOOM відбудеться перше з серії тематичних, розширених онлайн засідань спільної Українсько-Саудівської ділової ради та В2В перемовини ділових кіл України та Королівства Саудівська Аравія. В заході планується участь членів Ради та інших потужних представників саудівського бізнесу.
  В рамках засідання передбачається розглянути широкий спектр двостороннього   співробітництва та укладання угод в таких галузях як: «зелена» енергетика, енергетичне і транспортне машинобудування, АПК, інфраструктура та ІТ.

Початок заходу – орієнтовно об 11:00.

Вартість участі у заході складає 420 грн. (включаючи ПДВ).

Запрошуємо Вас та відповідних фахівців Вашого підприємства взяти участь у зазначеному заході та у разі заінтересованості зареєструватися за посиланням https://forms.gle/jgAcdkgAWQQnnerh8. У разі, якщо від одного підприємства буде декілька учасників, прохання заповнювати анкети на кожного учасника окремо.
За додатковою інформацією прохання звертатися до Олександра Мельника, голови української частини Українсько-Саудівської ділової ради email: ukrsaud@ukr.net, або Олени Мацієвської, дирекція міжнародного співробітництва: тел..: +38 096 129 55 65, e-mail: mem-ier@ucci.org.ua.
  25 травня 2021 року об 11:00 на базі ТПП України відбудеться онлайн-бізнес-форум «Україна – Чехія: можливості співпраці між українським та чеським бізнесом під час глобальних змін» за участю українських та чеських дипломатичних установ, профільних міністерств, керівництва ТПП обох країн і ділових кіл України та Республіки Чехія.
  Захід спільно організують ТПП України, ТПП Чехії, Посольство України в Республіці Чехія, Посольство Республіки Чехія в Україні, Міністерство економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України, Міністерство промисловості та торгівлі Чехії та інші партнерські організації.
Запорізький Промисловий Форум - майбутнє у розвитку!

  Шановні пані та панове! Продовжується підготовка до міжнародної спеціалізованої виставки «Запорізький Промисловий Форум - 2021», що відбудеться з 18 по 20 травня.
  Запорізький Промисловий Форум - це візитівка Запорізького регіону, один із найбільших в Україні виставкових форумів, на якому презентуються розробки у галузі металургії, машинобудування, ливарних технологій, зварювання, енергетики, автоматизації, ІТ-рішень, а також – реалізується насичена програма науково-практичних конференцій, коопераційних зустрічей. Щорічно на заході представлені сотні підприємств з усіх регіонів України, закордонні компанії.
  Запорізький Промисловий Форум – ефективна та безпечна платформа для спілкування. У виставці 2021 року планують участь понад 100 учасників, що представляють близько 300 торговельних марок, насичена ділова програма – конференції, семінари, бізнес-зустрічі.
Саме такі заходи є двигуном позитивних і оздоровчих процесів для економік регіону та   підприємств у сучасному світі. Приєднуйтесь до активної та продуктивної бізнес-спільноти!
З питань участі, будь-ласка, звертайтесь до оргкомітету:
Тел.: (050) 484-33-67, (050) 486-30-75, (097) 015-33-27 (viber), e-mail: zpf@cci.zp.ua

Більше про виставку www.expo.zp.ua
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь в онлайн діловій зустрічі «МІЖНАРОДНІ КОНТАКТНІ ДНІ», що проходитиме 29 квітня 2021 року по тематиці «Товари для дому та саду. Ландшафтний дизайн, озеленення, садова техніка, інструменти та обладнання. Садово-паркове та декоративне   мистецтво».
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.
В разі зацікавленості щодо участі просимо направити на адресу Закарпатської ТПП заповнену заявку на участь (інформаційний лист дивись за посиланням).
Контактний телефон: (+380312) 669462
e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович
27 квітня 2021 р. в рамках проведення 15-го засідання Українсько - австрійської змішаної комісії з питань торговельно-економічних зв’язків відбудеться онлайн бізнес-форум “Україна-Австрія: можливості двосторонньої співпраці» за участі профільних міністерств, керівництва палат обох країн, а також ділових кіл України та Австрії.
Выставка «АГРО-2021» — крупнейшая агропромышленная выставка в Украине и Восточной Европе. Выступает эффектив­ной платформой для совершенство­вания производства, внедрения инноваций, презентаций новинок во всех сферах АПК Украины. Бизнес мероприятие, предоставляющее возможность для сотрудничества со странами – лидерами мирового аграрного сектора, а также уникальной площадкой для диалога между частным бизнесом и государством, ассоциациями и ино­странными представителями.
Особое внимание предоставляется: новинкам сельскохозяйственной техники и оборудованию, высокопроизводительным породам домашних животных, современным агротехнологиям во всех отраслях сельского хозяйства.
Інформація щодо Міжнародної туристичної виставки
“FITUR Especial Recuperación Turismo - 2021”
(19 - 23 травня 2021 р., м. Мадрид, Королівство Іспанія)
З 16 по 22 травня   2021 р. ТПП України   планує   діловий   візит в Узбекистан. Участь у бізнес-місії дозволить представникам українського бізнесу встановити прямі ділові контакти, налагодити взаємовигідні коопераційні зв’язки, отримати актуальну інформацію про ситуацію на цікавому для них ринку.  
Доброго дня, повідомляємо про проведення віртуальної виставки текстильних аксесуарів Туреччини (вішалки, підкладки, ґудзики, етикетки, блискавки, нитки, флізелін, мережива, металеві аксесуари тощо).

Дати проведення виставки: 25-27 травня 2021р.

Реєстрація на офіційному сайті виставки: https://www.trendinovasyon.com/en

Запрошуємо до участі всіх бажаючих.
Шановні колеги!   Торгово-промислова палата України висловлює свою повагу і інформує, що 27 квітня 2021 р. в рамках проведення 15-го засідання Українсько - австрійської змішаної комісії з питань торговельно-економічних зв’язків відбудеться онлайн бізнес-форум “Україна-Австрія: можливості двосторонньої співпраці» за участі профільних міністерств, керівництва торгових палат, а також ділових кіл України та Австрії.
Уважаемые дамы и господа,
LOGOS EXPO Center приглашает Вас принять участие в 20-ой международной специализированной выставке EXPO Food & Drinks 2021, которая состоится 21 - 23 мая 2021 года в г. Ереван, Республика Армения.
Україна-Мавританія: можливості двосторонньої співпраці
13 кві 2021 14:00-16:00
13 квітня 2021 року о 14:00 відбудеться онлайн-зустріч українських та мавританських підприємців за участю Посольства України в Алжирській Народній Демократичній Республіці, керівництва Торгово-промислових палат України та Мавританії «Україна-Мавританія: можливості двосторонньої співпраці».
Під час онлайн-зустрічі ви дізнаєтеся про потреби і можливості кооперації, перспективи двостороннього співробітництва, а також матимете змогу встановити прямі контакти й обговорити можливості співпраці.
Участь у заході безкоштовна.
РЕЄСТРАЦІЯ
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetSYhqjUkL2WdIjfGd25WSmg2pk_ptAcY53t5-tfQO_KtSdw/viewform

Конференція відбудеться за допомогою системи ZOOM.
Тривалість вебінару – 1 година 30 хв. Робоча мова – англійська.

Контакти для довідок:
Олена Мацієвська (mem-ier@ucci.org.ua, тел: +38 096 129 55 65),
Юлія Єгорова (yys-ier@ucci.org.ua, тел.: +38 044 461 98 07).
Закарпатська торгово-промислова палата разом з Громадською радою при Міністерстві юстиції України та іншими партнерами запрошують представників бізнесу взяти участь у ІІ онлайн-марафоні: «Реструктуризація & Банкрутство».
Жінок-підприємниць запрошують на серію безкоштовних онлайн бізнес-семінарів Women Biz Days
30 березня 2021 року в онлайн та офлайн режимі відбудеться ДІЛОВА ЗУСТРІЧ УКРАЇНА-ПАКИСТАН.  

З цією метою група підприємців Ісламської республіки Пакистан в складі 14 чоловік відвідає ТПП України   (вул. Велика Житомирська, 33,Chamber Media , 1 поверх) для встановлення ділових контактів.

Початок заходу - 12:30. Початок реєстрації - 12:00.

Захід відбудеться за участі ТПП України, ТПП м. Мардан (Паристан), Посольства Пакистану в Україні та ділових кіл Пакистану та України. Кількість місць обмежена.

Делегацію очолюватиме пан Шах Захір, голова торгово-промислової палати м. Мардан, що знаходиться в провінції Хайбер-Пахтунхва,   населення якої становить понад 29 млн. чоловік (всього в Пакистані проживає 225 млн. чол.).

До складу групи входять як експортери (в основному цитрусових) так і імпортери, яких цікавить купівля української сільськогосподарської продукції, комбікормів (в Пакистані вирощують близько 59 млн. тільки великої рогатої худоби, не рахуючи дрібної), рослинної олії та ін.

Формат заходу - онлайн (платформа ZOOM) та офлайн для спікерів.

Мова - українська-російська-урду (послідовний переклад)

Під час форуму учасники з першоджерел дізнаються про актуальні та успішні приклади українсько-пакистанської ділової співпраці, зможуть поставити запитання та висловити пропозиції щодо двосторонньої співпраці (питання за тематикою можна також ставити заздалегідь у формі для реєстрації).

Вартість участі - 480 грн (вкл.. ПДВ), для членів ТПП - 360 грн (вкл.ПДВ)

Контакти для зворотного зв'язку:

Анна Любима (ast-ier@ucci.org.ua, dept.ier@gmail.com, тел.: +38 095 546 65 09)
Валерія Забашта, т. (044)   461 98 07,   м. 050 3664997, zva-zed@ucci.org.ua

Акредитація ЗМІ - vip-pr@ucci.org.ua (Прес-служба залишає за собою право відмовити у акредитації)
Торгово-промислова палата України запрошує Вас взяти онлайн участь у 4-му Німецько - Українському Економічному форумі високого рівня, який відбудеться 19 березня 2021р. у Берліні, а також програма заходу (англійською).
Серед спікерів Форуму - президент ТПП України Г. Д. Чижиков, українські та німецькі експерти та високопосадовці.
Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до участі у заході.
Реєстрація на сайті Німецько-української промислово-торговельної палати (AHK Ukraine) можлива до 18.03 до 17.00 за посиланням:
https://ukraine.ahk.de/ua/events/event-details/4-deutsch-ukrainisches-wirtschaftsforum-am-19-maerz-2021
Від Почесного консульства Республіки Філіппіни в м. Київ, надійшла інформація про проведення регіональної онлайн-конференції “Make It Happen in the Philippines" , яка відбудеться за допомогою системи Zoom 23 березня 2021 року об 11:00 ( за українським часом ), та 17:00 ( за філіппінським часом).
Метою конференції є інформування європейської ділової спільноти щодо економічних інвестиційних напрямках Республіки Філіппіни, інвестиційних можливостей Республіки Філіппіни у ключових стратегічних секторах .
Реєстрація можлива за адресою: https://us02web.zoom.us/webinar/registerWNzAicDpfyTOiLyEffЕwikWg  
У разі виникнення питань , будь ласка звертайтесь за телефоном + 38 044 279 05 79 або мобільним номером +38 067 932 25 88 .
З 13 по 15 квітня у Києві на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, ст. метро «Лівобережна») відбудеться XIII Міжнародна спеціалізована виставка «КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2021»
Закарпатська торгово-промислова палата запрошує Вас прийняти участь в онлайн діловій зустрічі «МІЖНАРОДНІ КОНТАКТНІ ДНІ», що проходитиме 26 березня 2021 року по тематиці «Лісозаготівля, деревообробка, деревообробне обладнання та технології, виготовлення виробів з деревини, меблева фурнітура. Будівельні та оздоблювальні матеріали. Проектування і технології будівництва».
На попередніх зустрічах підприємцями досягнуто домовленості про співпрацю, укладені контракти по реалізації та придбанню продукції, по налагодженню сумісного виробництва.
Під час проведення заходу буде представлена можливість встановлення ділових контактів з українськими та іноземними підприємствами – виробниками продукції.
В разі зацікавленості щодо участі просимо направити на адресу Закарпатської ТПП заповнену заявку на участь (інформаційний лист за посиланням).
Контактний телефон: (+380312) 669462
e-mail: exib@tpp.uzhgorod.ua
Контактна особа: Рогаль Юлій Юлійович

 Назад    1    ...    5     6     7     8     9    ...    280    Вперед 














 
Наша адреса :

88015, м. Ужгород,
вул. Грушевського, 62
тел. (0312) 66-94-50, 66-94-55.
тел./факс (0312) 66-94-60, 66-94-74
E-mail:
   
Інвестиційні проекти  
Інтернет-виставка  
Як стати членом ТПП ?  
Контакти  
 
© ZTTP. All Rights Reserved.      Created by: CrafIT.com
Відвідувачів: сьогодні - 60 всього - 1784893